Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. Július 05. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney megint kezd leépülni

Britney megint kezd leépülni

Az új turnéja okozta stressz teljesen kikészíti Britney Spearst, és félő, hogy ismét eluralkodik rajta az önpusztítás, valamint az őrület.

 

Négy éve túlmelegedtek a turbinák Britney fejében, és az agya egy része, mely az emberi viselkedésért felel, beszűntette a működést. A vészriadó hangja pedig már ismét hallható. A Femme Fatale turnéja még csak bő két hete tart, de az énekesnőt máris túlságosan is megviseli a stressz. Szeretné ugyanis bebizonyítani, hogy még mindig képes arra a teljesítményre, mint évekkel ezelőtt. Amikor viszont ideges, akkor túleszi magát, így sikerült a koncertkörút első állomására már meghíznia. Labilis idegei másik hatása, hogy képtelen aludni. Az fellépések igénybevételét pedig így nem sokáig fogja bírni a szervezete. Legutóbbi klipje fogadtatása is teljesen letörte, mivel senki nem az iróniát vette észre benne, hanem a borzasztó kivitelezést. Ezért most aggódnak a turnén vele dolgozók, mert tudják nagyon jól, ha Ms. Spears feje fölött összecsapnak a hullámok, akkor jön a hajleborotválás, a züllés, és az esernyővel való paparazziverés.
 

Címkék: Britney Spears

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.