Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2022. Január 30. 16:01, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy pillanaton múlt a nő élete a vasúti átjáróban

Egy pillanaton múlt a nő élete a vasúti átjáróban

Csak a szerencsén múlt annak a nőnek az élete, aki a sorompó zárt állapota és tilos jelzése ellenére a vasúti sínekre hajtott autójával Putnokon,

majd az érkező tehervonat elől a szemközti sorompót is megrongálva hajtott le a sínekről.

Putnokon szombaton 9 óra után közlekedett autójával egy 53 éves asszony. A sofőr az Állomás utcai vasúti átjárónál elmondása szerint a vakító napfény miatt nem vette észre a tilos jelzését és sorompó zárt állapotát, ezért a sínekre hajtott.

Észrevette azonban a közelgő tehervonatot és kocsijával gyorsan a szemközti zárt sorompó rudat is megrongálva lehajtott a sínekről – közölte a rendőrség.

A baleset során személyi sérülés nem történt. A megrongálódott biztonsági berendezések helyreállításáról a vasúttársaság szakemberei gondoskodtak.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az eset kapcsán vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésnek gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 06:00, kedd | Belföld

Orbán Viktor a dél-koreai parlament elnökét fogadta

2023. Június 05. 14:23, hétfő | Belföld

Orbán Viktor a Roszatom vezetőjével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban tárgyalt a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatójával, Alekszej Lihacsovval - tájékoztatta az MTI-t a miniszterelnök sajtófőnöke.

2023. Június 05. 14:22, hétfő | Belföld

Katasztrófavédelem: 90 ezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

A héten 13 vármegye 441 településén, több mint 90 ezer hektáron irtja a szúnyogokat a gyérítési program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) - tájékoztatta az OKF hétfőn az MTI-t.