Városlista
2024. június 12, szerda - Villő

Hírek

2020. Január 10. 16:05, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Jó volt a NAV-osok szimata, nagy fogás lett belőle

Jó volt a NAV-osok szimata, nagy fogás lett belőle

Tizenegy millió forint értékű, különféle márkájú hamis parfümöt foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy budapesti ellenőrzésen - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.

Azt írták, a pénzügyőrök egy budapesti raktár előtt álló szlovák rendszámú furgont ellenőriztek, amivel - a fuvarokmányok és a sofőr elmondása szerint - Franciaországba szállítottak volna az árut.

Hozzátették: a raktárban lévő illatszerekől - melyekről a szakértő megállapította, hogy hamisítványok - a sofőr és a furgonba pakoló két ember sem tudta megmondani, hogy kinek a tulajdonában vannak.

A pénzügyőrök a járműben és a raktárban lévő, összesen mintegy ötezer üveg hamis parfümöt lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt büntetőeljárást indítottak - közölték.

Címkék: hamis, NAV, parfüm

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban

2024. Június 12. 09:13, szerda | Belföld

A román elnök cáfolta, hogy a B9-ek államai Magyarország kizárását fontolgatnák

A román államfő cáfolta, hogy a NATO keleti szárnyának tagállamait tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) Magyarország kizárását fontolgatnák, amiért a magyar kormány állítólag \"rendszeresen szembehelyezkedik\" a partnerek döntéseivel.

2024. Június 11. 15:15, kedd | Belföld

OVF: folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a gátak állapotát

Folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a nap 24 órájában a gátak állapotát - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) kedden, nem sokkal dél után az MTI-vel.