Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Július 28. 07:52, péntek | Belföld
Forrás: mti

Ma lesz a Strandok éjszakája

Ma lesz a Strandok éjszakája

Filmvetítések, koncertek, tűzzsonglőrök, táncprogramok és szaunaszeánszok is várják a látogatókat az ország számos fürdőjében pénteken, a Strandok éjszakáján.

A margitszigeti Palatinus Strandfürdőben vízipisztolycsatával, közös graffitizéssel, gyermek és felnőtt koncertekkel készülnek, a hullámmedencénél este például a Budapest Voices lép fel. Az újpesti Aquaworldben tűzzsonglőr- és táncbemutatók, valamint szaunaszeánszok is lesznek.

Bükfürdőn az Acoustic Planet és a Groovehouse lép fel, Berekfürdőn filmvetítés és ingyenes csúszdázás lesz, Kisújszálláson Korda György és Balázs Klári, a Kozmix és a Party Art's OK ad koncertet. Sárváron tűzijáték, a Harkányi Gyógyfürdőben csúszdaparti, Zalakaroson brazil zene és showtáncműsor, a Kerekdombi Termálfürdőben kabriós találkozó, latintánc-bemutató, az Igali Gyógyfürdőben pedig fényszínház és lézershow várja a közönséget.

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben szintén lézershow-val és filmvetítéssel, valamint Dér Heni-koncerttel készülnek, Sárospatakon mozipiknik, tűzzsonglőr-bemutató, mazsorettfellépés és habparti, Szekszárdon aquazumba- és salsabemutató, Kunszentmiklóson pedig úszó-, tánc-, strandröplabda-, lábtenisz- és vízi kosárlabdaverseny lesz.

Gyenesdiáson éjszakai vízi aerobik, Ráckevén chill out zene és filmvetítés, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban szaunaszeánszok és szabadtéri koktélbár, az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben pedig hangfürdő, jóga, aquafitness, önvédelmi bemutató, hennafestés, és limbóverseny is szerepel a programban.

A csatlakozók teljes listája és a fürdők részletes programja a Magyar Fürdőszövetség honlapján olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben