Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Sport
Forrás: mti

Magyar-bolgár - Motivált, becsvágyó csapatot ígér a vendég szakvezető

Magyar-bolgár - Motivált, becsvágyó csapatot ígér a vendég szakvezető

Mladen Krstajic szövetségi kapitány becsvágyó, motivált bolgár labdarúgó-válogatottat ígért a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

"A Montenegrótól elszenvedett vereség miatt nagy nyomás alatt vagyunk, de be akarjuk bizonyítani, hogy erős csapatunk van. Motivált és becsvágyó együttest láthatnak majd, a fiatal játékosainknak persze lesznek hibái, de győzelmei is" - fogalmazott a szerb szakember, aki arról is beszámolt, hogy szerinte tanítványai nem érdemeltek vereséget a pénteki nyitófordulóban.

Krstajic hangsúlyozta, játékosai ugyan elfáradtak, de két nap elegendőnek bizonyult a regenerálódáshoz, így felkészülten várják a hétfői összecsapást. A magyar nemzeti együttest fizikálisan és taktikailag is jónak nevezte.

A Werder Bremen futballistája, Ilia Gruev arról beszélt, hogy a magyar válogatott magját a Bundesligában szereplő labdarúgók adják, akik egytől egyig kiváló játékosok, ennek megfelelően a magyar csapat erősségei.

A Puskás Arénában sorra kerülő magyar-bolgár mérkőzés 20.45-kor kezdődik a török Halil Umut Meler sípjelére. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.