Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2019. Február 18. 13:06, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Szegeden debütál élőben a Prodigy új lemeze

Szegeden debütál élőben a Prodigy új lemeze

A hazai közönség a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) hallhatja először élőben a Prodigy legújabb albumának dalait - tájékoztatták a fesztivál szervezői az MTI-t.

A közlemény szerint a Prodigy-t a magyar közönség már jól ismeri, a No Tourists című, tavaly év végén napvilágot látott stúdióalbum dalait az együttes az Újszegedi Partfürdőn mutatja be Magyarországon.

Az új lemez hozza a megszokott Prodigy zenei világot, de felkerültek rá kísérletezőbb dalok is.

A legnagyobb múltú, 1968-ban indult hazai könnyűzenei fesztivál külföldi sztárjai között lesz a Clean Bandit és Alvaro Soler is. A magyar előadók között lesz Majka, a Cloud9+, valamint a The Biebers is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.